Meteen naar de inhoud

Markten

Zaterdag

over de markt

Een van de belangrijkste markten in Gouda is de zaterdagmarkt. Deze markt is gelegen aan de Markt 2801JG en vindt elke zaterdag plaats van 08:00 tot 17:00 uur. Op deze markt vind je een breed scala aan producten, heerlijke food producten en Non-food producten!

Woensdag

over de markt

Naast de grote zaterdagmarkt heeft Gouda ook op woensdag een gezellige en drukbezochte markt in de wijk Goverwelle. Het marktje is niet al te groot, maar biedt wel een gevarieerd aanbod aan kraampjes en producten. Het adres van de woensdagmarkt is: Poldermolendreef 27 2807 HA Gouda
De markt is geopend van 08:30 tot 13:00 uur en vindt elke woensdag plaats. Kom gezellig langs en ontdek het aanbod van de woensdagmarkt in Gouda!

Donderdag

over de markt

Goed om te weten dat de markt op donderdag midden in het centrum van Gouda plaatsvindt en alles biedt wat je nodig hebt. Deze markt is niet te missen en heeft ook in de zomer een extraatje: de beroemde kaasmarkt. Kom langs en ontdek de vele kramen met verse groenten en fruit, heerlijk brood, lekkere kaas, vis, bloemen en nog veel meer. De markt is geopend van 8:30 tot 13:00 uur en vindt elke donderdag plaats op het Marktplein in Gouda.

Dinsdag

over de markt

Elke dinsdag kun je bij het winkelcentrum Bloemendaal terecht voor een gezellige markt met een divers aanbod aan producten. Van groenten en fruit tot kleding en accessoires, je vindt het allemaal op deze markt. Dus kom gezellig langs en ontdek wat de markt op dinsdag te bieden heeft!